web analytics

Massage

Boka en hälsokontroll och massage till din hund!

Varför massage till din hund?
Hunden har varit människans följeslagare i många tusen år.
Efter vårat behov har vi inom avel och samhället ändrat hundens livsstil och utseende i många anseenden, både positivt och negativt.
Bl a hur vi vill att hunden ska utföra arbetsuppgifter, olika tävlingsgrenar och se ut m.m
Hunden i många delar förändrats till både bättre och det sämre.
Vi måste därför se till att våra älskade fybenta får vad de behöver även när det gäller friskvård och massage precis som vi människor behöver.

Vid första besöket så besiktar vi hunden genom att titta på hundens rörelsemönster, palperar igenom hela hunden och tittar på allmäntillståndet på din hund.
Därefter diskuterar vi med dig som hundägare utifrån vad vi har kommit fram till och vad du som ägare söker för till din hund och behandlar hunden.

ALL BEHANDLING SKER ALLTID UTIFRÅN HUNDENS FÖRUTSÄTTNINGAR OCH BEHOV!

Har du varit hos veterinären och blivit rekommenderad att ta hjälp av en massage/fysioterapeut så sker behandling efter veternärens direktiv och våran erfarenhet.
Har du fått en kopia på journalen och röntgenbilder till din hund?
Om inte så be din veterinär om en kopia och ta med den till besöket. Röntegenbilder och utlåtande från veterinär tas med fördel med för hunden skull vid besöket hos oss då vi har kunskapen att kunna läsa veterinärens utlåtande och kan med fördel för din hund ge rätt behandling och komma till ett snabbare resultat.

Hundmassagen utförs hos -stationshuset Hund & Kattbutiken i Västerljung i första hand.
Vid akut behov kan även behandling utföras i Åvik, Sorunda.
Du kan boka tid på telefon nr 073-8104395

Comments are closed.